Fullt bedehus på Misjonsmessen 2. november

Vi arrangerte misjonsmesse i Kleppe bedehus lørdag 2. november. Håndarbeid, fisk, lefser, saft- og syltetøy, designvarer, bøker mm var til salgs, og familiemøte og misjonsmøte samlet store og små til felleskap om misjonssaken.

Nok en lørdag i november var bedehuset åpent til misjonsmesse fra kl 10:30 til 16:30, og mange tok turen innom hele eller deler av dagen. 

 

Årets innsamling støtter et prosjekt i Øst-Afrika, som arbeider for bedre utdanning, helse og vann. Dette er et NORAD-støttet prosjekt, og for hver krone vi samlet inn, gir NORAD 9 kr. Dersom vi når målet om 100 000 kr (summen er ikke klar enda), så betyr det 1 mill til prosjektet - fra Misjonsmessen alene.


Salg av matvarer, håndarbeid, bøker, konkurranser for barn og voksne, kafeteria, møter og ikke minst åresalg og loddtrekning - Misjonsmessen 2019 innholdt mye av det samme som tidligere år, men om den er en fast tradisjon for noen, så var det også noen som var innom for første gang. Vi håper både ny og gammel fant noe å trives med, og ønsker velkommen tilbake til neste års messe.

 

Helga og Arnfinn Røyland talte under familiemøtet og misjonsmøtet. Historien om Jonas og hvalen, og hvordan vi alle "trenger en hval" som redder oss fra døden. Og at Jesus er den som redder oss fra døden, når vi tror på ham, har han allerede reddet oss til et evig liv med ham.

Et stort "Tusen takk" til alle som bidro med gevinster, loddsalg, matlaging, kakebaking, planlegging, og ikke minst alle som bidro med frivillig innsats iløpet av messen. Spesielt takk til alle fra Tveit barnekor og Kleppe Yngste Røster, som hadde flotte innslag på familiemøtet.

Yngste røster sang under familiemøtet kl 12.

 

Fire åresalg, godt humør og mange gevinster

Til toppen