Dugnadsarbeidet har startet

Det har vært dugnad på Kleppe bedehus to lørdager og noen dager innimellom.

Bosscontaineren ble full.
Bosscontaineren ble full.

Alt som har vært brukt og lagret i huset har blitt nøye gjennomgått og vurdert – skal det være med over i det nye bedehuset? Mye er lagret men en del har blitt kastet.

Etter at det meste ble gjennomgått første uken, var det tid for å rive ned og bære i bosscontainer andre uken. Mange har deltatt med tid og krefter i juni men nå blir det blir pause i dugnadsarbeidet i juli før det skal arbeides for alvor når sommeren er over. Da skal tilbygget fra 1962 rives og anbud for grunnarbeid skal på plass.

Guds rike på Askøy skal bygges på en konkret og synlig måte med nytt bedehus på Kleppe. Det re visjonen at NLM sitt motto skal bli gjort til virkelighet på Askøy og ut til alle folkeslag! Vi trenger din hjelp både praktisk og økonomisk. Vær med å støtte arbeidet ved å gi på kontonummer: 3624 56 27151. 

  • Opprettet

Kommentarer

  1. #1

    Paul Odland over 6 år siden

    Dette er beint fram oppbyggeleg å lesa om - særleg når me les det medan me er i Japan og har misjonen på nært hald! Lykke til med riving og rydding, graving og grunn, bygging og innsamling!! Gje eit ord når innviingsdato er klar!

Skriv en kommentar

Det er ikke tillatt å skrive nye kommentarer her.

Til toppen