Alle møter og gudstjenester avlyst ut mars

Askøy Misjonsforsamling avlyser alle møter (inkl. bønnemøter) og gudstjenester ut mars. Vi kommer tilbake med mer informasjon om veien videre når mars måned nærmer seg slutten.

 

Brev fra styreleder sendt 16. mars.
----------------------------------------------

Kjære AMF-medlemmer!

 

Jeg håper dere alle hadde en fin søndag i går, og at dere fikk med dere et møte eller en tale til oppbyggelse og oppmuntring, enten via sosiale medier, internett, lesning eller familieandakt. Nå trenes vi i å være kreative.

 

Myndighetene har fremdeles ikke kontroll over spredningen av koronaviruset, og alle lag og organisasjoner ilegges restriksjoner med tanke på møter og samlinger. Vi i Askøy Misjonsforsamling vil gjøre vårt for å hindre smittespredning og være solidariske med alle som rammes av koronaviruset eller er spesielt sårbare i denne situasjonen.

 

Styret har derfor bestemt at vi avlyser alle møter (inkl. bønnemøter) og gudstjenester ut mars. Det vil si at både gudstjenesten m/nattverd 22. mars og "Påsken i ord og toner" 29. mars går ut. Vi oppfordrer dere alle til å finne tjenlige måter å ha fellesskap om Guds ord på i disse ukene. Se gjerne lenker og tips i mail utsendt fra meg lørdag 14. mars.

 

Jeg kommer tilbake med mer informasjon om veien videre når mars måned nærmer seg slutten. 

 

Må Gud rikt velsigne dere alle!

 

Hilsen

Bård Hauge

Styreleder, AMF

 

Til toppen