Tilbake til «Hjem»

Smitte i forsamlingen

Det har oppstått covid 19-smitte i forsamlingen vår. Dette beklager vi! Til tross for at vi har fulgt alle nasjonale smittevernregler har ikke dette stoppet smitten fra å spre seg. Vi vil selvsagt gå nøye gjennom våre rutiner for at dette ikke skal skje igjen. Det har vært god dialog med kommunen i samarbeidet om å få oversikt over situasjonen. Vi er alle preget av det som har skjedd, og håper ingen av de smittede blir alvorlig syke.
Alle møter og aktiviteter på bedehuset er avlyst inntil videre.
Guds velsignelse over dere alle,
Styret i Askøy Misjonsforsamling.

Mitt bibelvers

I denne tiden hvor vi ikke kan møtes, ønsker vi likevel å se hverandre og dele dagene med hverandre. I forrige medlemsbrev ble det nevnt muligheten for å sende inn video eller hilsen på annen måte. Først ut er Hildegunn Norbakken som deler et bibelvers.

COVID-19

Askøy Misjonsforsamling følger myndighetenes råd og anvisninger i forbindelse med pandemien. Følg med på facebooksiden vår for siste nytt med tanke på arrangementer

Lovsangskveld

Velkommen til lovsangskveld i Kleppe bedehus 16. august kl 1930. Dette er et tverrkirkelig samarbeid mellom Askøy Misjonsforsamling, Askøy Misjonskirke og Kirkene på Askøy.
Hjertelig velkommen!

Sankthansfeiring i Kollevåg

Sankthans feiring for hele familien i Kollevåg, Sankthansaften tirsdag 23 juni kl 17.30. Ord for kvelden ved Ingebrigt Norbakken. Lek, grilling mm.

Trinnvis oppstart fra 14. mai

I tråd med gjeldende retningslinjer starter vi opp med bønnemøter og gudstjenester. Torsdag 14. mai blir første bønnemøte, mens første gudstjeneste blir 24. mai - det blir nattverd som annonsert.
Alle smittevernregler og andre veiledninger blir fulgt

« Nyere nyheter|Eldre nyheter »

Til toppen