Tilbake til «Hjem»

Forsamlingsweekend til Sætervika

Askøy Misjonsforsamling reiste med neste 60 personer til Sætervika på weekend. Møter, leker, mat og Leirkveld, og ikke minst kjekke folk. Med middels vær ble det god tid til å bli kjent innendørs, både for unge og voksne. Noen reiste til Furudalen på lørdagen, mens resten koste seg med alle aktivitetene Sætervika har å by på.

Deilig er Jorden

Til "Deilig er jorden" sang og spilte Yngste Røster igang adventsfesten, som også markerte avslutningen på møteuken med Kristian Johansen. Tusen takk til alle som var med, og vel møtt på gudstjenester i desember.

Innsamling til Barnas Misjonsprosjekt

Sømdagsskolen hadde basar til inntekt for Barnas misjonsprosjekt søndag 17. november, og samlet inn 3000 kr. Pengene går til arbeid blant barn med funksjonsnedsettelse, SFO og å fortelle dem om Jesus.

Fullt bedehus på Misjonsmessen 2. november

Vi arrangerte misjonsmesse i Kleppe bedehus lørdag 2. november. Håndarbeid, fisk, lefser, saft- og syltetøy, designvarer, bøker mm var til salgs, og familiemøte og misjonsmøte samlet store og små til felleskap om misjonssaken.

Bønnedag 27. oktober

Siste søndag i oktober skal vi sammen med pTro og flere forsamlinger/menigheter i NLM være med og arrangere bønnedagen.

Bedehusbasar høsten 2019

Tradisjonen tro arrangerte bedehusforeningen basar til inntekt for Kleppe bedehus. Det kom inn over 50000 kr gjennom loddsalg og åresalg. Misjonskorpset fra Egersund spilte, og Astrid Hauge hadde andakt.

« Nyere nyheter|Eldre nyheter »

Til toppen