Siste nyheter

Suksessfull åpning av gjenbruksbutikken

Lørdag 30.januar åpnet NLM Gjenbruk sin butikk på Askøy. Det var varaordfører Bård Espelid som stod for den offisielle åpningen av den 35. gjenbruksbutikken til NLM. Butikken er i underetasjen på nye Kleppe bedehus.

Varaordfører, Bård Espelid, gjør den offesielle åpningen av butikken
Varaordfører, Bård Espelid, gjør den offesielle åpningen av butikken

Det var fullt hus og god stemming. Folk kom fra fjern og nær for se, handle og oppleve den nye butikken. Svært mange dugnadstimer er lagt ned for at dette skulle bli gjennomført. Øivind Grytaas, som er leder for butikken har ledet arbeidet. Sammen med kona Signe Ingunn og mange andre frivillige har det blitt arbeidet hver dag i lang tid.

 

NLM Gjenbrukbutikkene drives på frivillig basis og alt som selges er gitt til butikken og alle som arbeider der gjør det på dugnadsbasis. Overskudet går til humanitært og diakonalt arbeid gjennom Norsk luthersk Misjonssamband sitt arbeid på flere kontinent. 

 

Det var trangt i butikken i starten og mange gav seg god tid. Kaffe, saft og kake ble servert og stemningen var god. Parkeringsplassen ble raskt fylt opp og en del snudde og kom igjen senere. Resultat av første åpningsdag? Ca kr 40 000,-.

Askøy Misjonsforsamling

Kleppe bedehus
Bergheimvegen 2
 
5300 Kleppestø