Siste nyheter

St Hans feiring i Kollevåg

St Hansaften var 60 store og små samlet til St Hansfeiring i Askøy NLM sin regi.

Det var barn, ungdom og eldre som samlet seg til St Hansfeiring i Kollevåg. Noen ankom i taxi for å ta del i feiringen. Dagen startet med sol, men idet det store partyteltet var kommet opp øste regnet ned. Ikke bare litt regn, men MYE regn ispedd lyn og torden. Det ble trangt, intimt og koselig inne i teltet, men alle fikk plass og alle koste seg.


Etter ord for kvelden, litt sang og prat ble været bedre. Arnulf Sæter hadde ord for kvelden og fortalte og demonstrerte hvordan vi her i verden kan føle oss bundet av flere ting og føle at vi blir dratt hit og dit. Jesus kan gjøre oss fri og løse oss fra alt som binder. Arnulf demonstrerte den med å binde seg til forskjellige folk i forsamlingen og så kom hjelpen fra Gud i form av en saks. Både små og store fulgte godt med. 


Etter samlingen var grillen klar. Noen hadde med mer utstyr enn andre, som bord, stettglass og lykt, men fat hadde de glemt...


Etter mat var det klart for skattejakt for barna og sporløp for alle. Vinnerne stakk av med 66 seigedamer. Med St Hans hører også med bål i fjæren, tautrekking, kaker og kaffe. 

 

Solveig Bartun Rob

Vis alle bildene (16)

 • Opprettet

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Det er ikke tillatt å skrive nye kommentarer her.

 • søndag
  28apr
  kl. 11:00 Gudstjeneste

  Taler: NOREA

  Møteleder: Astrid Hauge
  Pianist: Bård Hauge
  Forsangere: Astrid Hauge og Sara Elisabeth Reindal
  Møteverter:Ingunn og Ole Magne Nøttveit
  Søndagskole:Ingunn, Ole Magne og Liv Marie(Fi...

Askøy Misjonsforsamling

Kleppe bedehus
Bergheimvegen 2
 
5300 Kleppestø