Ny Gjenbruksbutikk på Askøy

24.november startet NLM Gjenbruk Askøy mottak av varer til sin nye bruktbutikk i Kleppe Bedehus, Bergheimveien 2 på Kleppestø.

Mottaksdager blir alle tirsdager og onsdager fra kl 18:00 til 20:00. Butikken har egen varebil og disse dagene kan vi også hente møbler og større varepartier som folk vil gi til butikken. Vi kan også ta i mot dødsbo. Butikkens telefon nr er 404 434 82.

De siste månedene har gått med til klargjøring av butikklokalet og lager, samt de andre rommene i det nye Kleppe Bedehus. Butikklokalet på ca 300 kvadratmeter skal fylles med varer som blir gitt til butikken. I tillegg disponerer butikken vel 100 kvadratmeter lagerplass i 2. etasje.

 

Helt, rent og pent

Bruktbutikken i Kleppe Bedehus må ikke forveksles med et loppemarked. Her skal alt være helt, rent og pent. Vi tar svært gjerne i mot varer fra folk som vil gi til oss. Vi tar imot klær, sko, porselen, glass og annet kjøkkenutstyr, småelektrisk og lamper, møbler, bøker, LP/EP-plater, Cd- og DVD-er samt sportsutstyr og verktøy. Vi tar ikke i mot større hvitevarer, gamle tv-er, radioer eller PC-er.

 

Butikkåpning er 30. januar 2016

I første omgang skal butikken ha åpent torsdag, fredag og lørdag. I butikken skal vi også ha plass til en kaffekrok, der det alltid skal være kaffe og vafler til kunder som kommer innom i butikken, og der de også kan finne noen å snakke med.

Alt arbeid i butikken er dugnad, og overskuddet går til bistandsprosjekter i regi Norsk Luthersk Misjonssamband verden over.

For å bemanne både dugnadsdagene og åpningstiden i butikken vil vi ha faste team på hverdagene, og fem faste lørdagsteam. Dermed kan også de som arbeider i uken være med å bidra. Velkommen som medarbeider i butikken.

Askøy Misjonsforsamling

Kleppe bedehus
Bergheimvegen 2
 
5300 Kleppestø