NLM barnedåp

Det var festmøte søndag 21.april da tvillingene Lisa og Mia ble døpt i Kleppe bedehus.

Storesøster Natalie følger godt med på dåpshandlingen
Storesøster Natalie følger godt med på dåpshandlingen

Askøy Misjonsforsamling er en NLM forsamling  (Norsk Luthersk Misjonssamband) som har sine samlinger i Kleppe bedehus. Det ble spøkt om at dette var en ekte NLM dåp siden storesøster Natalie ble døpt for noen år siden og nå er det søstrene Lisa og Mia som ble døpt. Forbokstavene deres utgjør NLM.

 

Det ble et festmøte der ungdomskoret Kansha sang, Helge Kvamme talte og utførte dåpen. Familien fra USA deltok med hilsen og sang. Teksten for dagen var hentet fra Apostelgjerningene der Filip møter den etiopiske hoffmann. Filip får formidlet hva som står skrevet om Messias og vitne om at frelsen var gjennomført. Alle som hører og vil ta del i den kan bli frelst til et evig liv. Filip døper mannen i Faderens, Sønnen og Den Hellige Ånds navn. Hoffmannen reiser hjem og så når evangeliet til Etiopia. Slik ble både evangeliet, misjon og dåp en del av talen denne dagen.

Etter møtet var det kaffe og flotte kaker for alle møtedeltakerne.

 

Misjonsforsamlingen på Askøy teller nærmere 70 medlemmer og skal flytte virksomheten sin til Hauglandshella bedehus til sommeren når det skal bygges nytt bedehus på Kleppe med gjenbruksbutikk. Dersom alt går etter planen skal det nye bedehuset tas i bruk i begynnelsen av 2015.

 

  • Opprettet

Kommentarer

Ingen kommentarer her. Bli den første til å kommentere!

Skriv en kommentar

Det er ikke tillatt å skrive nye kommentarer her.

Til toppen