Parkeringsplassen ved bedehuset

Det har blitt stor etterspørsel etter parkeringsplasser i Kleppestøområdet. Dette har ført til utfordringer med å finne parkeringsplasser til en del av arrangementene på bedehuset når andre enn besøkende til bedehuset benytter seg av parkeringsplassene.

Semesterstart

Søndag 20.august var det semesterstart for Askøy Misjonsforsamling og Askøy NLM. Mange var samlet til storfamiliegudstjeneste.
Christian Lilleheim

Klar for sommermøter

Søndag 18.juni var det siste gudstjeneste for semesteret. Nå blir det sommermøter hver søndag til høstsemesteret starter opp 20.august

Nytt fra arbeidet på Kleppe bedehus

Det skjer mye på bedehuset for tiden både med bygget og forsamlingen. Minner om gudstjeneste 1.påskedag, også med søndagsskole. Styret ønsker dere alle en velsignet påskehøytid!
Lovsangsteam

Dåpsgudstjeneste

Søndag 5.februar var det dåpsgudstjeneste på Kleppe bedehus. Det var Ingebrigt Norbakken som forrettet dåp og taler på gudstjenesten var Oddvar Risøy.

Bli med på forsamlingsweekend!

Helgen 10. - 12. mars 2023 skal Askøy Misjonsforsamling på weekend til Sætervika Ungdomssenter i Samnanger. Helgen blir fylt av sosialt samvær, åndelig påfyll og god mat.
Flere artikler »
Til toppen